sábado, 16 de marzo de 2013

BEAGLE EN ADOPCIÓ

                                           



Nom: Nano
Edat: 1 any i mig
Sexe: mascle
Raça: Beagle 
Castrat: sí

Caràcter:
El Nano és un "gos 10", és totalment sociable amb persones, nens, gats i gossos. És jove, actiu, alegre i juganer, acostumat i educat a viure en un pis. És un gos molt llest i MOLT carinyós!

No és un capritx, busca una família RESPONSABLE, que pugui cuidar-lo la resta de la seva vida. Ideal algú que tingui temps per a ell i ganes de fer activitats amb ell i portar-lo al parc a jugar amb altres gossos, que a ell li encanta. :)

Actualment està a Vilanova G., i és bastant urgent que trobi una família. Està sa, vacunat, castrat i xipat. Es donarà en adopció amb contracte i seguiment.

Contacte: vng.enacciopelsanimals@gmail.com

Vols posar un tresor a la teva vida?

2 comentarios:

Anónimo dijo...

estaria muy interesa en nano somos una familia con un nene vivimos en una casita lo vamos a cuidar muy muy bien y me gustaria tenerlo para hacerle un regalito a mi marido para el dia del padre os dejo mi telefono me aria mucga ilusion tener a nano con nosotros 636 76 47 71

Anónimo dijo...

Hola,
som un matrimoni de Vilanova i la geltru, ens agraden molt els gossos, just fa poc se'ns ha mort la nostra gosseta i la trobem molt a faltar.
Estem interessats en adoptar el Nano, li garantim una bona vida amb família. A més, ja el coneixem perquè juga amb la Lola, la gosseta de la meva filla i el meu gendre.

Esperem la vostra resposta:
mariar_59@hotmail.com
620463885
Maria.